nieuws

‘Als ondernemer wil ik graag bijdragen aan het bewustzijn dat ieder kind opgroeit in een wereld waarin fun of vrolijkheid mogen bestaan. We zijn daarom vereerd om als UNICEF Business Buddie mee te helpen aan een fijnere wereld voor iedereen. Daarom kozen wij voor het project Plastic Bricks in Ivoorkust “Robert Aalbers, DGA ABR Groep BV”

Lees meer...

nieuws

Den Hoorn; ABR Groep BV gaat UNICEF helpen om Soedanese kinderen onderwijs te bieden. Met tablets die werken op zonne-energie, kunnen kinderen in lastig te bereiken gebieden ook onderwijs volgen. ‘We zijn superblij met de bijdrage van EP’92, aldus Joliene Heimgartner van UNICEF Nederland. ‘Zonder hulp kan UNICEF lang niet zoveel werk verzetten. Met dit bedrag kunnen we een school bouwen en 25 kinderen extra in Soedan naar school laten gaan.’

Lees meer...

nieuws

EP92 voor Zorg is super trots om in samenwerking met het Nederlands Rode Kruis de organisatie en bemensing van crisisorganisaties te verzorgen.

Lees meer...

nieuws

Veilingmeester Alexander Pechtold uitermate blij met de ABR Groep.

Lees meer...

nieuws

In januari 2017 krijgen de medewerkers van EP’92 een nieuw onderkomen in het hart van de Randstad.

Lees meer...

nieuws

Vanaf 2017 zullen in de vestigingen van ABR Traffic Services (Den Hoorn / Barendrecht) alle planners gebruik maken met de planningssoftware Poolmanager.

Lees meer...

© 2016-2024 ABR Groep